Tandsköterska - Jobb

Är du intresserad av att börja jobba som tandsköterska? Här kan du hitta bästa tipsen på hur arbetsmarknaden ser ut för en tandsköterska på sikt och vart du kan hitta jobb på olika jobbsidor.

Hitta bra jobbsidor inom tandvård

Det finns många lediga jobb som tandsköterska runtom i landet och du kan hitta många bra jobbsidor online. Arbetsförmedlingen bedömer att det kommer vara liten eller mycket liten konkurrens på arbetsmarknaden. Jobbprognoserna för dig som letar efter tansköterska-jobb sitter därmed i en fördelaktig sits och äverväger du att utbilda dig kommer du göra ett bra val.

1

Tandvårdsjobb.se

Denna jobbsida har hundratals lediga jobb för tandsköterskor på både heltid och deltid. Söker du efter lediga jobb som tandsköterska är det här du hittar jobben, oavsett om du söker jobb inom privat- eller offentlig verksamhet. En annan fördel med denna jobbsida är att du kan söka många jobb utan CV och personligt brev, vilket gör att jobbsökandet är gjort på nolltid. Du kan sortera jobben på stad eller län. Tandvårdsjobb.se samlar tandsköterska-jobb i hela Sverige på ett och samma ställe. Här finns såväl deltidstjänster som heltidsjobb att söka och nya jobb fylls på varje dag. 

Kom till Tandvårdsjobb.se
2

Folktandvården.se

Om du vet med dig att du vill söka jobb inom Folktandvården kan du bege dig till Folktandvården.se. Det är en bra jobbsida för dig som tycker om att arbeta med barn och ungas tandhälsa. Folktandvården.se samlar alla lediga jobb-länkar till Folktandvårdens mottagningar i respektive region. Här hittar du lediga tjänster i 21 olika regioner och du får själv klicka dig vidare till den region som är aktuell för dig. En anställning inom Folktandvården är trygg och du "vet vad du får" då det är en organisation som funnits länge, och kommer finnas länge till. Läs vidare om kommunalt tandsköterske-jobb.

Kom till Folktandvården.se
3

Smile.se

Smile är en privat tandvårdskedja med inte mindre än 39 kliniker utspridda på 34 orter över landet. Deras mål är att ge sina kunder den bästa och modernaste tandvården i hela landet. För dig som vet med dig att du vill jobba på en privat tandvårdsklinik är det bra att kolla igenom Smiles lediga jobb-sida. Där hittar du flera tandsköterskejobb i olika delar av landet. Även på denna jobbsida kommer det löpande ut nya möjligheter, så det är en bra idé att kolla in här då och då. Jobbar du på Smile kommer du få vara del i en organisatiuon som drivs av kvalité och utveckling.

Kom till Smile.se

Tandsköterska - Lön

Vad kan du förvänta dig i lönekuvertet när du söker en tjänst som tandsköterska? Det varierar från arbetsgivare till arbetsgivare, och från år till år. Se aktuell och historisk lön för tandsköterska på Tandvårdsjobb.se. Att ha koll på snittlönen för tandsköterskor gör dig mer bekväm när du ska löneförhandla. Chansen ökar att du blir nöjd med lönen om du är påläst innan förhandlingen. I regel är lönen något högre på en privat klinik än hos en offentlig verksamhet. Sedan är det bra att inte bara stirra sig blind på lönen. Det kan även finnas andra faktorer (som semesterdagar, flextid och bonusar för att nämna några) att ta hänsyn till när du står och väger mellan olika jobb.

Vill du läsa mer om tandsköterskor och deras löner kan du läsa Svenska tandläkarförbundets sammanställning Så tycker facken om lönesituationen för tandsköterskor. Här kan du läsa mer om vad fackförbundena Unionen och Vision (som samlar Sveriges tandsköterskor) har att säga om saken och hur framtiden ser ut. Det är viktigt att veta sina rättigheter på arbetsplatsen.